Innerlijke bloem | Persoonlijke schilderworkshop
21620
page-template,page-template-blog-masonry,page-template-blog-masonry-php,page,page-id-21620,page-child,parent-pageid-21566,,select-theme-ver-2.1,wpb-js-composer js-comp-ver-4.5.1,vc_responsive

Laat je Innerlijke bloem schilderen

 

Op intuïtieve wijze wordt je persoonlijke “Innerlijke bloem” vastgelegd op canvas.

Wat is een Innerlijke bloem precies en hoe gaat het in haar werk? Je innerlijke bloem geeft jouw essentie weer van deze periode in je leven.

Je komt bij mij in mijn atelier en wij maken even kennis met elkaar, vervolgens geef je mij via je handen jouw energie en mag ik het beeld van jouw innerlijke bloem in liefde ontvangen en dat doe ik met mijn ogen dicht. Jij gaat rustig naar huis of even wat wandelen, een boodschapje doen en ik begin te schilderen. Mijn vakmanschap helpt mij om het beeld wat ik mocht ontvangen, zo goed mogelijk weer te geven.

Ik geef je een belletje als het klaar is. Dit schilderijtje kan natuurlijk ook altijd via de post naar u verstuurd worden.

 

Wat doet een de Innerlijke Bloem met je?

Het is een heel persoonlijk cadeau en fijn om naar te kijken en het geeft je iets extra’s mee aan inzicht en liefde waar je lang plezier van zult hebben.

 

 

Maak een afspraak voor dit heel persoonlijke cadeau aan jezelf.

Ook een leuke cadeau-idee voor een lieve vriendin of vriend.

De kosten zijn €77,- incl. btw.

 

Boek via het boekingsformulier of per telefoon en als je vragen hebt, neem direct contact op via;

info@www.catrienart.nl of bel 06-40 23 85 91

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Expositie Bloemenschilderijen

Expositie:  Bloemenschilderijen tot 25 juni is er een bloemenschilderijenexpositie Van Catrien Dirkmaat in Blaricum.  In het Ter Gooi Ziekenhuis op de afdeling Spoedeisende Hulp. De vrolijke kleurrijke schilderijen hebben een gunstige invloed op de voorbijganger. De schilderijen werken genezend en helend, hebben een gunstige invloed op de...