Masterclass Schilder Bloemen

 

Op afspraak, mail of bel even en dan maken we samen een afspraak op welke dag.

In mijn atelier aan huis

 

Schilderworkshop Zeewolde

  • Aanvang: 10 uur
  • Afsluiting van de dag: 15.30 uur

 

 

In de schilderworkshop leer je vrijer te worden in je beweging op het doek. Het onderwerp kan abstracter of realistischer worden vormgegeven. Ik begeleid je persoonlijk bij de technische kant en je gaat naar huis met een fijn eigen schilderij waar je nog lang van kan genieten! In de kleuren die bij jou passen.

We kunnen jouw persoonlijke wensen bespreken en als je zover bent een afspraak maken. Boek een schildersworkshop via het boekingsformulier rechts of neem direct contact op via:

 

De kosten zijn € 135,- incl. btw per persoon. De workshop is inclusief  professionele acrylverf, gebruik van penselen en paletmessen, koffie en thee, kop soep maar neem zelf een doek of papier en een broodje mee.

 

Email: info@catrienart.nl
Tel: 036-8445159

 

Zen Schilderen

 

Yoga en de kunst van het tekenen en schilderen. Zen en de kunst van het schilderen legt de verbinding tussen Zen en de schilderkunst. Het is geschikt voor iedereen die zijn gevoel middels de schilderkunst wil uiten. Ervaring is niet nodig. Beginnende met een geleide meditatie vloeit wat er vanbinnen leeft over op het papier en laat het aan je zien.

 

Op afspraak, alleen of met kleine groep.

van 14.00 tot 16.00 uur

In mijn atelier aan huis

 

€ 55,- euro per les inclusief verf en gebruik van kwasten.

Boek een schildersworkshop via het boekingsformulier of neem direct contact op via:

info@catrienart.nl of bel 036 8445159